ČISTÉ GHÍ
Ghí je máslo zbavené vody (tzn. přepuštěné máslo). Odstraněním vody se znatelně prodlužuje trvanlivost výrobku. Ghí je vhodné především na smažení,...
Konečně čokoláda na vaření, která vám nevyláme zuby! A navíc? Je skutečně čokoládová. My tyto 60 % čokoládové granulky používáme na výrobu čoko másel a čoko kaše a vy ji můžete...
Její chuť už jste možná měli tu čest poznat v jednom z našich bestsellerů (mandle-bílá čokoláda), ale i bez společnosti mandlí rozhodně stojí za to. Tyto čokoládové granulky s...
Máslo, které vám vyladí nejen domácí kuchyni, ale taky třeba pokožku? Stačí lisovat rozdrcené nepražené kakaové boby a je to. Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé...
Jemné ovesné vločky jsou vyrobeny speciálním technologickým postupem z naklíčeného zrna, s výjimečnou chutí a s obsahem lehce rozpustné vlákniny. Struktura zrna je klíčením...
Pane jo, je k neuvěření, jakou revoluci v domácí kuchyni má na svědomí tento vynález. Panela, na chuť i vůně velmi bohatý, výživný produkt, vám pomůže všude tam, kde potřebujete...