7 položek celkem
131326558 1383887558632286 3252722952299352413 o
od 35 Kč

Těstoviny jsou vyráběny z kvalitních surovin, sušeny při nízkých teplotách a ručně baleny.

Kód: 5956/MUS3
88965519 3862127277161313 8789032972146704384 o
Novinka
od 65 Kč–42 %
RIZOTA
Skladem
od 49 Kč

Risotto (rizoto) je jedna z oblíbených italských klasik - lahodné jídlo z rýže, které si zamilujete. Nabízíme nově pět různých kombinací. Připrava je velice jednoduchá a...

Kód: 5962/RIS4
ryze carnaroli
45 Kč

Rýže Carnaroli je považována za nejlepší rýži na pravé italské risotto.

Kód: 6837
117134537 1277963202558056 2652823491613392605 o
KOŘENÍ
Skladem
55 Kč
Kód: 5959/SPA
trio vrtule spenat semolina cervena repa
od 58 Kč

 Těstoviny jsou vyráběny z kvalitních surovin, sušeny při nízkých teplotách a ručně baleny.  

Kód: 5953/FET3
fettuccine zitne (5)
Akce
30 Kč

!!!!do poznámky uveďte o jaké mušličky máte zájem.Čisté nebo s bylinkami!!! Mušličky polévkové Stav Nové Hmotnost: 200g     Složení: semolinová...

Kód: AD1492
fettuccine zitne (3)
Akce
50 Kč

Hmotnost: 400g    Složení: semolinová mouka, pšeničná mouka, pasterovaná vejce (min.5%)   Příprava: těstoviny (400g) vložte do 3l...

Kód: AD1444

Řemeslná výroba těstovin a nudlí

Fajna pasta vznikla z lásky k Itálii, těstovinám, dobrému jídlu a pití. Fajna pasta je beskydsko-italský název a v překladu znamená skvělé těstoviny. Těstoviny z Beskyd vyráběné podle ověřených italských receptur.

Ve Frenštátě pod Radhoštěm vznikají těstoviny jako - spaghetti, fusilli, fettuccine, obláčky, ale také klasické české vaječné polévkové nudle vlasové či řezané

Prvořadá je pro nás skvělá chuť. Ta závisí na kvalitě surovin a výrobním procesu. Těstoviny vyrábíme z českých a italských surovin bez jakýchkoliv přídavných barviv či látek. Umíme těstoviny z mouky semolinové, celozrnné (špaldové a žitné) a také těstoviny ochucené zeleninou, bylinkami a kořením (od regionálních farmářů).

Těstoviny i polévkové nudle jsou vyráběny metodou protlačování přes speciální matrice pomocí stroje na výrobu těstovin a poté ručně uloženy na dřevěné sušící rošty. Sušení těstovin probíhá několik dní a je blízké původnímu tradičnímu způsobu sušení. Tento postup zajišťuje zachování veškerých živin a charakteristické chuti po použitých přísadách.
Po usušení se těstoviny balí ručně.