SUPER OVOCE z Beskyd
Kód: 5366/300
Kód: 6978/300
Kód: 5381/300
Džem výběrový speciální (obsah přírodních cukrů do 40%). Lesní borůvky 70%; hroznový koncentrát 29%; pektin. Obsah ovoce 100%. Ve 100g výrobku je obsaženo 28g přírodních...
Kód: 3115
Kvalitní ovocné džemy bez cukru. Pro sladkost džemů je použitá přírodní hroznová šťáva. Zcela bez konzervantů, barviv a jiných chemických látek.
Kód: 6984
Džem výběrový speciální (obsah přírodních cukrů do 40%). Pasírovaná malina 70%; hroznový koncentrát 29%; pektin. Obsah ovoce 100%. Ve 100g výrobku je obsaženo 28g přírodních...
Kód: 3702
Kvalitní ovocné džemy bez cukru. Pro sladkost džemů je použitá přírodní hroznová šťáva. Zcela bez konzervantů, barviv a jiných chemických látek.
Kód: 6751
Kvalitní ovocné sirupy na výrobu domácí limonády. Zcela bez konzervantů, barviv a jiných chemických látek.
Kód: 6981
Složení: Jahody -80%, cukr - 19%; pektin; pasterováno; Na 100 g hotového výrobku bylo použito 80 g ovoce. Ve 100 g výrobku je obsaženo 25 g přírodních sladidel.
Kód: 3124
Kód: 3160/300
Cukr 50%; pyré z čerstvých jahod 40%; voda (by to ještě teklo), bez přidaných konzervantů; pasterováno; Doporučené ředění 1:9
Kód: 5369
Přímo lisovaná malinová šťáva 50%, cukr 50%; bez přidaných konzervantů; pasterováno; Doporučené ředění 1:9.
Kód: 3142
Kód: 6993/HRU
Jmenuji se Lubomír Janhuba. Jsem pěstitel aronie, máty a levandule a výrobce produktů značky Janhuba.
V roce 2012 jsem osadil své první pole aroniovými keři. Na poli jsem relaxoval a bral jsem to ze začátku spíš jako mé další hobby. Z aronie jsem začal vyrábět šťávy a sirupy a protože měly velmi dobrý ohlas, rozhodl jsme se změnit svého koníčka v pracovní činnost, osázel jsme další pozemky a pustil se do toho.
A potom už to šlo vše velmi rychle :-)
V roce 2014 jsem obdržel za svůj Aroniovo-bezový nektar 1.místo v soutěži Regionální potravina MS kraje a v roce 2015 také 1.místo za Aroniovo-bezový sirup. Díky SZIFu, který soutěž organizuje, jsem měl možnost navštívit velké množství našich i zahraničních veletrhů a značka Aronie z Podbeskydí vyrazila do světa. Od roku 2018 pěstuji také mátu a levanduli.
V roce 2018 jsem udělal změny v designu a tváři firmy, především díky tomu, že výroba se rozrostla o další ovoce a už dávno nevyrábím pouze produkty z aronie. Změnil jsem logo i design výrobků a postupně se firma bude prezentovat pouze pod značkou Janhuba.
Pustím se také více do osvěty na blogu, kde budu mimo jiné vyvracet zažité mýty o některých "zdravých" potravinách.
PĚSTUJI
A VYRÁBÍM
PRO VÁS KVALITNÍ PRODUKTY
