Pomalu pečené vepřové maso dodává Pečínkové paštice neodolatelnou a doslova návykovou chuť.
Paštika 1925 s Restovanou cibulkou
Hovězí s Černým pivem Pravé české pivo a vyzrálé hovězí maso, to je solidní základ pro tuto luxusní paštiku. Přidal jsem ještě vývar z hovězího masa s kořenovou zeleninou a...
Důkaz, že švestky jsou i na něco lepšího než je slivovice. Tradiční moravské ovoce, kvalitní rum z Guyany a voňavý tymián.
Zvěřinová se Smetanou a omáčkou Cumberland je paštika z Exkluzivní řady, která má charakter i duši.
Pečená Kachní na Pomerančích
Medová se Zázvorem a Hořčicí
Medová s Vlašskými ořechy
Mandlová s Hustopečskou Mandlovicí
Jehněčí se Smetanou a Provensálským kořením
Hrušková s Brandy
Chilli s Višněmi a Čokoládou
Brusinková s Portským vínem
( Ne ) Obyčejná s Černým pepřem
Nastavení