S kvalitním ghí z čerstvého másla se toho dá v kuchyni vymyslet spoustu – nepřepaluje se, je bez laktózy a dodá šmrnc kulinářskému výtvoru i obyčejným míchaným vajíčkům.
ZBOŽÍ IHNED VYZVEDNOUT A ŠUP DO LEDNICE
Hovězí s Černým pivem
Pravé české pivo a vyzrálé hovězí maso, to je solidní základ pro tuto luxusní paštiku. Přidal jsem ještě vývar z...
ZBOŽÍ IHNED VYZVEDNOUT A ŠUP DO LEDNICE
Důkaz, že švestky jsou i na něco lepšího než je slivovice. Tradiční moravské ovoce, kvalitní rum z Guyany a voňavý tymián.
Lahodná vepřovo-játrová paštika s jemnou chutí medvědího česneku.
Mile vás překvapí vysokým podílem masa a díky nové metodě pomalé úpravy při nízké teplotě získává...
Lahodná vepřovo-játrová paštika s pečlivě vyladěnou recepturou.
Mile vás překvapí vysokým podílem masa a díky nové metodě pomalé úpravy při nízké teplotě získává...
Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin a výhradně...
Lahodná vepřovo-játrová paštika s hrubou konzistencí.
Mile vás překvapí vysokým podílem masa a díky nové metodě pomalé úpravy při nízké teplotě získává nenapodobitelnou chuť.
Trhané kachní maso nebo také kachní rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin....
Trhané kachní maso nebo také kachní rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12 hodin.
Pro výrobu...
Lahodná vepřovo-játrová paštika s jemně štiplavým chilli odrůdy Jolokia pro mírnou pálivost a zvýraznění chuti masa.Mile vás překvapí vysokým podílem masa a díky nové metodě...
S Delikátní játrovkou rozhodně nešlápnete vedle.
Má plnou, intenzivní chuť, jemnou strukturu a společně s poctivým máslem, kterého obsahuje 30 % se doslova rozplývá na jazyku.
Výběr toho nejzajímavějšího co vyrábíme. Je libo svatojánské ořechy? Nebo nakládaná poupata medvědího česneku? Tato dárková sada potěší nejednoho gurmána.
Lahodná vepřovo-játrová paštika s hrubou konzistencí a s červeným rybízem.
Příjemně nasládlá a přitom kyselkavá.
Mile vás překvapí vysokým podílem masa a...
Trhané vepřové maso nebo také vepřové rillettes je oblíbená delikatesa, která se vyrábí za pomocí noční úpravy masa při nízkých teplotách, a to nejméně 12...