Borůvkový sirup 3l

Kód: 9766
Novinka
Neohodnoceno
789 Kč 704,46 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čím si vás Báťkova Borůvka získá:

  • Kvalitní suroviny u nás ve výrobě hrají hlavní roli. Nic nešidíme a sirup tak obsahuje pořádnou dávku opravdového ovoce!
  • Má opravdu výraznou plnou chuť, krásnou barvu i vůni.
  • Neobsahuje barviva, zahušťovadla, aromata ani chemická dochucovadla. Jediné, co na jazyku ucítíte, je nefalšovaná chuť použitého ovoce.
  • Přirozenou sladkost borůvek jsme podtrhli a vyvážili přírodním cukrem, ale jen natolik, abychom uspokojili vaše chuťové buňky – u sirupu v první řadě vynikají jeho lesní ovocné tóny a chuť.
  • Čerstvé plody brusnice borůvky mají antioxidační účinky a jsou bohaté na vitamíny skupiny B, C, provitamin A, ale také minerály jako je draslík, hořčík, železo a další stopové prvky. Proto ovoce lisujeme za studena a pasterujeme za nízkých teplot, abychom pro vás co nejvíce toho dobrého zachovali.
  • Nejlépe si sirup vychutnáte v osvěžující domácí limonádě nebo míchaném nápoji.

Složení

Borůvkové pyré min. 55 %* (borůvka plod, filtrovaná voda), sacharóza, antioxidant: kys. citronová

Bez přidaných konzervantů, umělých sladidel, aromat, barviv a zahušťovadel. Ošetřeno šetrnou pasterizací. Bez lepku, bez laktózy, bez GMO.

*Borůvkové pyré si vyrábíme sami z celých lesních borůvek.

Použití

Sirupy jsou ideální na přípravu osvěžujicích limonád nebo mražených ovocných dření.

K ředění vodou: Pro přípravu šťáv řeďte vodou v poměru 1:10 (2 cl sirupu doplňte vodou do 200 ml).

Další využití: Sirup je také vhodný pro přípravu moučníků a koktejlů. V létě jej určitě oceníte jako mražený.

UPOZORNĚNÍ: Do mrazáku nikdy nevkládejte skleněnou lahev. Před zamarazením sirup přesuňte do nádoby určené k zamrazení.

Skladování

Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4-8 °C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním teplotám. Usazenina není na závadu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirupy
Hmotnost: 3.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: