Bairnsfather Domašovská Hořká 38%

Kód: 4751/0-2
Neohodnoceno
od 239 Kč od 197,52 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Domašovská Hořká se vyrábí ze speciálních léčivých směsí, celkem 30 bylin, koření, kůr, semínek, květů a listů.
Funguje jako aperitiv (před jídlem), digestiv (po jídle), a nebo když Vás bolí žaludek - má uklidňující efekt.

Detailní informace

varianta: 0,2l
Skladem | 4751/0-2
239 Kč
197,52 Kč bez DPH
varianta: 0,5l
Skladem | 4751/0-5
359 Kč
296,69 Kč bez DPH
varianta: 1l
Skladem | 4751/1L
569 Kč
470,25 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Domašovská Hořká se vyrábí ze speciálních léčivých směsí. Byliny jsou nezávadné a ručně se sbírají. Produkt se vyrábí podle receptury z 18.století. Tehdy se rostlinné extrakty namočené v lihu považovali za lék. Proto se během přípitku říká "Na zdraví".

Složení

jemný líh, směs bylin, cukr

Obsahuje celkem 30 různých bylin, koření, kůr, semínek, květů a listů. Funguje jako aperitiv (před jídlem), digestiv (po jídle),
a nebo když Vás bolí žaludek - má uklidňující efekt. Je vynikající chlazená, smíchaná s ledem, a nebo dokonce zmražená - zmražený panák, smíchaná se zázvorovou limonádou, a nebo jako grog s cukrem a kouskami pomerančů.

Hořká patří do historické kategorie „Digestiv“. Obsahuje velké množství bylin, které zvyšují výrobu žluči a žaludečních šťáv pro lepší trávení. Doporučuje se konzumovat po jídle. Pomáhá také při žaludečních potížích. Hořká spojuje aromatickou sladkou vůni a příjemnou hořkou chuť složenou z celkem 30 druhů listů, kořenů, květů, kůr a živé vody z podzemního pramene. Prodává se např. Domašovská Hořká,Priessnitzová Hořká.

Zadní etiketa :  Někteří skuteční mají rádi hořkou chuť a někteří jenom chutnají hořkou skutečnost.  Hořká nerozděluje, pouze spojue: aromatickou sladkou vůni a příjemnou hořkou chuť s celkem 30 druhy listů, kořenů, květů, kůr a živou vodu z podzemního pramene podle teorie léčitele a zakladatele hydroterapie Vincenze Priessnitze.  

Kdyby neexistovala hořká, nemohla by existovat ani sladká.

Obrázky jsou pouze ilustrativní.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: