Lahodná bílá čokoláda s jemnou chutí kakaového másla doplněná o pražené pistácie.
Tahle kombinace je nesmrtelná a pistácie zde najdete uvnitř i na povrchu tabulky. Prostě...
Kód: 6963
Mléčná čokoláda, 58%, Kolumbie, Sierra Nevada, 50g
Kód: 5938
Novinka
SEASCAPE je bílá, nebo spíše růžová čokoláda s jahodami.
Ty z této čokolády dělají doslova (g)astronomický zážitek.
Kód: 10212
Novinka
VENUŠE je ultra mléčná bean to bar čokoláda z naší rodinné čokoládovny MoonChocolate s obsahem kakaa 43%.
Velmi lahodná, bohatě mléčná chuť je podpořena kakaovými boby z...
Kód: 10209
Novinka
MAIA je čistě bílá čokoláda z naší, české čokoládovny MoonChocolate s 44% obsahem kakaového másla.
Kód: 10206
Bean to bar čokoláda, byť nese osmdesáti procentní obsah kakaa, přesto má krásnou svěží chuť s nádechem tropického ovoce, bergamotu ale i ořechů.
Úžasné boby z Filipín tuto...
Kód: 7719
Tmavá mléčná čokoláda se slaným karamelem, 63%, Mexiko, 70g
Kód: 6999
Tohle je spojení, které baví. Rozplývající se bílá čokoláda s kyselkavým rakytníkem, který jí dodává nevšední šmrnc. Jak známo, rakytník je opravdu nacpaný vitamínem C, a tak je...
Kód: 6960
Mléčná čokoláda, 42%, Vietnam, Puratos Grand-Place, 180g
Kód: 5950
Čokoláda mléčná nemléčná (bez laktózy), 60%, Papua Nová Guinea, 50g
Kód: 5947
Mléčná bean to bar čokoláda s ořechy. Se spoustou ořechů...
Kód: 5944
Mléčná čokoláda s kokosem uvnitř i na povrchu, 54%, Kolumbie, Sierra Nevada.
Kód: 5941
Nestává se moc často, abyste si vychutnávali mléčnou čokoládu a přitom výrazně vnímali chuť kakaa.
Tahle čokoláda to umí.
Základem jsou boby z Vietnamu, Puratos...
Kód: 5932
Čokoláda je typická poměrně výrazným citrusovým nádechem.
Oceněná na mezinárodní soutěži. ;o)
Tmavá čokoláda, 70% obsahu kakaa.
Kód: 5929
Tmavá, hravá a pravá čokoláda.
Chvilku hořká, chvilku sladká.
Tmavá čokoláda 65% obsahu kakaa.
Původ kakaových bobů Papua Nová Guinea, plantáž Gazell.
Kód: 5926
Mléčná čokoláda s himálajskou solí, 55%, Vietnam, Puratos Grand-Place,
Kód: 5915
Tmavá čokoláda s malinou uvnitř.
65% obsah kakaa s lyofilizovanými malinami.
Původ kakaových bobů - Papua Nová Guinea, plantáž Gazell.
Kód: 5912
Tmavá čokoláda s drcenými kakaovými boby na povrchu, 65%, Papua nová Guinea, Gazelle.
Kód: 5909
Tmavá čokoláda s chilli a mangem, 74%, Mexiko.
Kód: 5906
Historie našeho vesmíru se datuje od velkého třesku. Astronomové to označují jako čas nula.

Naším časem nula bylo léto 2017. V té době se definitivně zrodila myšlenka rozjet výrobu vlastní čokolády. Astronomové by to popsali jako prudké nahromadění myšlenek s enormní intenzitou vedoucí k extrémně silnému záblesku. Výsledkem je rychlé rozpínání původního nápadu a jeho následné štěpení na myšlenky další.
Od září jsme intenzivně pracovali na byznys plánu, filozofii a hodnotách. Rodil se název, hledaly se zdroje. Přirovnali bychom to k postupnému ustalování pořádku, vzniku galaxií a jednotlivých hvězd.
Počátek roku 2018 byl vyústěním intenzivních příprav. Věděli jsme všechno a nic. Asi jako lidstvo při zkoumání vesmíru. Máte pocit, že už víte všechno, a pak vám sluneční soustavou prolétne něco jako obří doutník a jste zase na začátku.
Léto 2018 je pro nás asi totéž jako přistání člověka na Měsíci. Nejen symbolicky jsme zmáčkli tlačítko ON, které se ostatně stalo součástí našeho loga, a odstartovali jsme výrobu. Udělali jsme malý krok pro člověka, ale obrovský skok pro MoonChocolate.
